Gyakori kérdések

Vajon mi egymást keressük?

Közvetlenül, kedvesen, az igényeidet figyelembe véve, rugalmasan dolgozom.
A fotózásokat igyekszem úgy alakítani, hogy a részvevők a fotózásról úgy távozzanak, hogy évek múlva is öröm legyen visszagondolni a sok nevetésre és játékra.

Ahhoz, hogy a fotózás igazán jól sikerüljön  az kell, hogy Te is nyitott légy a látásmódomra, bízz bennem, hogy a számodra legmegfelelőbb képek fognak születni.

Nem izgulj azon, hogyha a gyermek “rosszalkodik” babafotózás közben  és nem feltétlenül a kamerába néz.
Szeretem a meghitt családi pillanatokat megörökíteni, ezért erre nincs is szükség.

Elengedhetetlen, hogy ne kötelező dolognak fogjátok fel a családi fotózást, hanem egy élménynek, egy jó közös programnak, ahova azért jöttök, hogy jól érezzétek magatokat.

Ha magadra ismersz, alig várom, hogy találkozzunk 🙂

Vásárolhatok nálatok a feleségemnek kismama fotózásra ajándékutalványt?

Igen, de miután megtörtént az ajándékozás, ragaszkodunk hozzá, hogy a kismamával egyeztessük a részleteket. 

Mikor válik a foglalásunk véglegessé?

Ha megkaptad az összes információt, amit szerettél volna, és azután még mindig úgy érzed, hogy engem szeretnél felkérni a fotózásra, akkor kijelölünk egy időpontot és írunk egy megállapodást. A foglalás minden esetben foglaló fizetésével válik véglegessé, csak ezután kerültök be a naptáramba.

Mivel kell készülni a fotózásra?

A kismama fotózásra hozhatsz magaddal pici cipőcskét, ultrahang képet, vagy bármit aminek örülnél, ha viszont láthatnád a képeken. 

Az öltözködést tekintve az egyszínű dolgokat preferálom, érdemes mellőzni a mintás, sokszínű darabokat. Praktikus és jól mutata a fotókon a fehér/fehete póló plána, ha a pároddal mindketten ugyanolyan színűt viseltek. 

Érdemes hozni több szettet, amiből tudunk választani. Lehet többféle stílusú, elegáns vagy lazább. 

Mit kell tudni az utómunkádról?

A retusálási stílusomat láthatjátok a képgalériáimban.
Boldog vagyok, ha tetszenek a munkáim, de kérlek, később se várd el, hogy olyan munkát prezentáljak, amilyet más fotósoknál láttál az interneten. Köszönöm a megértésed!

A fotózás után mennyivel kapjuk meg a kész képeinket?

A kiválasztástól számított 2-3 héten belül. Mivel általában mindketten dolgozunk az anyagokon, ezért a gyorsaság nem megy a minőség rovására. 

Tudok a csomagon felüli digitális képeket rendelni?

Természetesen erre mindig van lehetőség, részletekért kérj tájékoztatást ITT.

A nyers képeket is átadod?

A képek minőségének megőrzése érdekében semmilyen körülmények között nem szolgáltatok ki nyers képeket senkinek. A fotózáson készült képek retusálás nélkül, alapkorrekcióval is megvásárolhatók, részletekért vedd fel velem a kapcsolatot.
Ha érdekel. hogy mi a különbség a nyers, az alapkorrekciózott és a retusált képek között, olvasd el az erről készült bejegyzésem. 

Minden esetben megosztod az elkészült képeket? Mi történik, ha ehhez nem szeretnék hozzájárulni?

Igen, a modelljeimmel mindig szeretek elbüszkélkedni a közösségi oldalamon. Általában minden sorozatomból kiválasztok 2-3 fotót, amit valamilyen formában közzé teszek.
Az én munkámhoz szervesen hozzátartozik az, hogy az általam készített képeket megosztom, hiszen a következő megrendelőm így tud infomációt szerezni arról, hogy hogyan dolgozom.
Természetesen azt is megértem, ha ez neked nem komfortos. Igyekszem mindig kompromisszumos megoldást kötni, azonban a fotók megosztásának teljes tiltása esetén 100% felár fizetendő! Köszönöm a megértésed!