fbpx

A stúdió fotózás ellen és mellett sok érvet lehet felsorakoztatni, de erről majd egy későbbi bejegyzésben olvashatsz.
Múltkor a kreatív kismama fotózás titkai bejegyzésem írása közben arra gondoltam, hogy milyen jó lenne most kifejezetten azt bemutatni, melyek azok a stúdiók, ahol szívesen dolgozom. 

Ndustrial Studios

A stúdió a 11. kerületben van, a Galvani utcában, nagyon jól megközelíthető autóval és tömegközlekedéssel egyaránt. 5 különböző enteriőr található benne és bár mindegyik eltér egymástól mégis az ipari design mindegyik teremre jellemző. A termekben helyet kapott a rusztikus, modern barokk, skandináv és a kortárs modern stílus. 

Kutyabarát

Otthonos

Barátságos

SKANDI

A legnagyobb terem 59 nm, minimál és retró elemeket tartalmaz. Egyszínű letisztult formák, üde, telítetlen színek jellemzik. Kiválóan alkalmas családi fotózásra, a gyerkőcök mindig találnak valami izgalmas dolgot benne, ami leköti őket. 🙂

XSITE

A terem egyik oldalán egyedi festésű nagy falfelület, a másik oldalon egy nagyon izgalmas, feketére festett téglafal található. Kisebb családok fotózására, kismama fotózásra vagy páros fotózásra ajánlom.

TIARA

Az egyik nagy kedvencem, ráadásul nemrég teljes átalakításon esett át. Bekerült egy dobogó, nagy ággyal a tetején, ahol igazán izgalmas képeket tudunk készíteni. Annyira változatos az elrendezése, hogy bármilyen fotózásra jó szívvel ajánlom. 

SORELLE

A stúdió egyik legelegánsabb terme, fehér krém és arany színekkel. Kismama vagy portré fotózásokra ajánlom, de alkalmas páros és boudoir fotózásokra is.

Stúdió Madison

A Ndustrial Studios testvér stúdiója, amely a 3. kerületben található a Bogdáni úton.
Ez a stúdió is egy régi gyárépületben lett kialakítva, azonban a terek stílusai eltérnek az Ndustrial-étól. 

Változatos

Elegáns

Megunhatatlan

NEW YORK

Dobogózott, loft stílusú terem, klasszikus férfias berendezése ellenére alkalmas női boudir vagy kismama fotózásokhoz is. Klasszikus kandalló, ülőgarnitúrák, fotelek, hatalmas bársony ágy található a teremben.

SILHOUETTE

Rendkívül különleges terem, elhúzható dobogóval, ami egy kádat rejt, így mondanom sem kell, hogy glamour fotózásra kiváló. A terem egyik falára egy hatalmas rózsát festettek, ami előtt csodás portrékat készíthetünk.

SUNDAY

Fehér téglafalas, fehér fa padlós szoba, stílusában hasonlít az Ndustrial Sorelle terméhez. Különlegessége, hogy a terem egyik sarkában 3 db papír hátteret is elhelyeztek, illetve találunk még fine art portrékhoz kiválóan használható bárson anyagokat.

ARDEN

Az egyik legnagyobb területű, egyedi hangulatú stílus. Bevallom, nekem ez a legnagyobb kedvencem. Minden sarokban más és más a képi világ, így rengeteg fotós lehetőséget rejt magában. Megtalálható benne a romantikus, ámde ódon falú kastély belső, falra futtatott borostyánnal, mellette helyet kapott egy rozsdás vasháttér bőrfotellal és egy régi intarziákat idéző fabetétes sarok.

Nordix – Room Fotóstúdió

Ha inkább a lifestyle jellegű képeket kedveled, akkor ebben a teremben a helyünk!

Mindhárom tér, letisztult, otthoni környezetet idéző berendezést kapott.

Letisztult

Természetközeli

RUSTIC

Tökéletes helyszíne lifestyle fotózásoknak, tökéletesen visszaadja az otthoni hangulatot. A tervezéskor arra törekedtek, hogy minél természetesebb legyen az összhatás. Remek választás családi vagy páros fotózásokhoz.

BOHO

Vadregényes, bohém stílusú terem, gyereksarokkal és kisgyermek bölcsővel. Ideális választás kismama, családi vagy baba fotózásokhoz.

LOST

Lakás jellegű enteriőr, ami tényleg olyan, mintha a nappalidban lenne a fotózás. A stúdióban egy konyha is kialakításra került, így ha igazán letisztult képeket szeretnétek magatokról, akkor mindenképpen ezt a termet javaslom.

Rózsa Barbara

Rózsa Barbara

Neked melyik stúdió terme tetszett a legjobban? 🙂

Természetesen ezeken kívül még számtalan jó fotóstúdió üzemel Budapesten, a teljesség igénye nélkül igyekeztem a kedvenceimet bemutatni.

Ha kedvet kaptál a stúdió fotózáshoz, kérj ajánlatot ITT!