A stúdió fotózás ellen és mellett sok érvet lehet felsorakoztatni, de erről majd egy későbbi bejegyzésben olvashatsz.
Múltkor a kreatív kismama fotózás titkai bejegyzésem írása közben arra gondoltam, hogy milyen jó lenne most kifejezetten azt bemutatni, melyek azok a stúdiók, ahol szívesen dolgozom. 

Stúdió Madison

A Ndustrial Studios testvér stúdiója, amely a 3. kerületben található a Bogdáni úton.
Ez a stúdió is egy régi gyárépületben lett kialakítva, azonban a terek stílusai eltérnek az Ndustrial-étól. 

Változatos

Elegáns

Megunhatatlan

NEW YORK

Dobogózott, loft stílusú terem, klasszikus férfias berendezése ellenére alkalmas női boudir vagy kismama fotózásokhoz is. Klasszikus kandalló, ülőgarnitúrák, fotelek, hatalmas bársony ágy található a teremben.

MORII 

Világos, skandináv stílusú terem, fehér bézs, natúr, szürke színekkel. Dobogóval és két nagy ablakkal, ami igazán világossá teszi a teret.
A világos, de letisztultabb képek kedvelőinek ajánlom. Letisztultsága miatt a legtöbb kismama ruhám jól mutat itt.

SUNDAY

Fehér téglafalas szoba, gyönyörű nagy szintén fehér kazettás ablakkal. A kör alakú hintával abszolút közönségkedvenc. Neked ajánlom, ha szereted a rózsaszín romantikát, ebben a teremben igazán „királylány” lehetsz. 🙂

ARDEN

Az egyik legnagyobb területű, egyedi hangulatú stílus terem. Megtalálható benne a romantikus, ámde ódon falú kastély belső, falra futtatott borostyánnal, mellette helyet kapott egy rozsdás vasháttér bőrfotellal és bekerült egy kovácsoltvas hinta is.

Ndustrial Studios 
(Átmenetileg nem foglalható)

A stúdió a 11. kerületben van, a Galvani utcában, nagyon jól megközelíthető autóval és tömegközlekedéssel egyaránt. 5 különböző enteriőr található benne és bár mindegyik eltér egymástól mégis az ipari design mindegyik teremre jellemző. A termekben helyet kapott a rusztikus, modern barokk, skandináv és a kortárs modern stílus. 

Kutyabarát

Otthonos

Barátságos

XSITE

A terem egyik oldalán egyedi festésű nagy falfelület, a másik oldalon egy nagyon izgalmas, feketére festett téglafal található. Kismama fotózásra vagy kisebb családok fotózására ajánlom. 

ATRIUM

Ha kedveled a letisztult stílust, akkor ezt a termet ajánlom a fotózásodhoz. Semmi nincs, ami elvonná a figyelmet rólad a képen, mégis rengeteg kreatív ehetőséget rejt magában ez a tér. 

TIARA

Az egyik nagy kedvencem, ráadásul nemrég teljes átalakításon esett át. Bekerült egy dobogó, nagy ággyal a tetején, ahol igazán izgalmas képeket tudunk készíteni. Annyira változatos az elrendezése, hogy bármilyen fotózásra jó szívvel ajánlom. 

SKANDI

A legnagyobb terem 59 nm, konyhaszigettel. Egyszínű letisztult formák, üde, telítetlen színek jellemzik. Családi fotózásokra ajánom, a gyerkőcök mindig találnak valami izgalmas dolgot benne, ami leköti őket. 🙂

Neked melyik stúdió terme tetszett a legjobban? 🙂

Ha kedvet kaptál a stúdió fotózáshoz, kérj ajánlatot kismama fotózásra , családi fotózásra , Újszülött fotózásra vagy kutyafotózásra !