A stúdió fotózás ellen és mellett sok érvet lehet felsorakoztatni, de erről majd egy későbbi bejegyzésben olvashatsz.
Múltkor a kreatív kismama fotózás titkai bejegyzésem írása közben arra gondoltam, hogy milyen jó lenne most kifejezetten azt bemutatni, melyek azok a stúdiók, ahol szívesen dolgozom. 

Stúdió Madison
(Enteriőr stúdió)

A Ndustrial Studios testvér stúdiója, amely a 3. kerületben található a Bogdáni úton.
Ez a stúdió is egy régi gyárépületben lett kialakítva, azonban a terek stílusai eltérnek az Ndustrial-étól. 

Változatos

Elegáns

Megunhatatlan

NEW YORK

Dobogózott, loft stílusú terem, klasszikus férfias berendezése ellenére alkalmas női boudir vagy kismama fotózásokhoz is. Klasszikus kandalló, ülőgarnitúrák, fotelek, hatalmas bársony ágy található a teremben.

MORII 

Világos, skandináv stílusú terem, fehér bézs, natúr, szürke színekkel. Dobogóval és két nagy ablakkal, ami igazán világossá teszi a teret.
A világos, de letisztultabb képek kedvelőinek ajánlom. Letisztultsága miatt a legtöbb kismama ruhám jól mutat itt.

SUNDAY 

2023 szeptemberében felújított terem, egyik oldalán festett, másik oldalán fehéren hagyott tégla fallal. Az időtlen elegancia kedvelőinek.
Kedvenc ablakos képeitek továbbra is itt készülnek.

ARDEN

Az egyik legnagyobb területű, egyedi hangulatú stílus terem. Megtalálható benne a romantikus, ámde ódon falú kastély belső, falra futtatott borostyánnal, mellette helyet kapott egy rozsdás vasháttér bőrfotellal és bekerült egy kovácsoltvas hinta is.

Ndustrial Studios

(Enteriőr stúdió)

A stúdió a 11. kerületben van, a Galvani utcában, nagyon jól megközelíthető autóval és tömegközlekedéssel egyaránt. 5 különböző enteriőr található benne és bár mindegyik eltér egymástól mégis az ipari design mindegyik teremre jellemző. A termekben helyet kapott a rusztikus, modern barokk, skandináv és a kortárs modern stílus. 

Kutyabarát

Otthonos

Barátságos

XSITE

A terem egyik oldalán egyedi festésű nagy falfelület, a másik oldalon egy nagyon izgalmas, feketére festett téglafal található. Kismama fotózásra vagy kisebb családok fotózására ajánlom. 

ATRIUM

Ha kedveled a letisztult stílust, akkor ezt a termet ajánlom a fotózásodhoz. Semmi nincs, ami elvonná a figyelmet rólad a képen, mégis rengeteg kreatív ehetőséget rejt magában ez a tér. 

TIARA

Az egyik nagy kedvencem, ráadásul nemrég teljes átalakításon esett át. Bekerült egy dobogó, nagy ággyal a tetején, ahol igazán izgalmas képeket tudunk készíteni. Annyira változatos az elrendezése, hogy bármilyen fotózásra jó szívvel ajánlom. 

SKANDI

A legnagyobb terem 59 nm, konyhaszigettel. Egyszínű letisztult formák, üde, telítetlen színek jellemzik. Családi fotózásokra ajánom, a gyerkőcök mindig találnak valami izgalmas dolgot benne, ami leköti őket. 🙂

MM Stúdió
(Klasszikus minimal stúdió)

Belvárosi professzionális fotóstúdió, egyszerű fehér végtelenített háttérrel. A letisztult, minimál stílusú képek kedvelőinek ajánlom. 

Kiváló kismama és páros fotózásokra, családi fotózásokra azonban az enteriőr stúdiókat ajánlom.

Neked melyik stúdió terme tetszett a legjobban? 🙂

Ha kedvet kaptál a stúdió fotózáshoz, kérj ajánlatot kismama fotózásra , családi fotózásra , Újszülött fotózásra vagy kutyafotózásra !