A stúdió fotózás ellen és mellett sok érvet lehet felsorakoztatni, de erről majd egy későbbi bejegyzésben olvashatsz.
Múltkor a kreatív kismama fotózás titkai bejegyzésem írása közben arra gondoltam, hogy milyen jó lenne most kifejezetten azt bemutatni, melyek azok a stúdiók, ahol szívesen dolgozom. 

Stúdió Madison

A Ndustrial Studios testvér stúdiója, amely a 3. kerületben található a Bogdáni úton.
Ez a stúdió is egy régi gyárépületben lett kialakítva, azonban a terek stílusai eltérnek az Ndustrial-étól. 

Változatos

Elegáns

Megunhatatlan

NEW YORK

Dobogózott, loft stílusú terem, klasszikus férfias berendezése ellenére alkalmas női boudir vagy kismama fotózásokhoz is. Klasszikus kandalló, ülőgarnitúrák, fotelek, hatalmas bársony ágy található a teremben.

SILHOUETTE

Sötét tónusú, barokkos teremm, melynek az egyik falára egy hatalmas rózsát festettek, ami előtt csodás portrékat készíthetünk.

SUNDAY

Fehér téglafalas, fehér fa padlós szoba, stílusában hasonlít az Ndustrial Sorelle terméhez. 

ARDEN

Az egyik legnagyobb területű, egyedi hangulatú stílus. Minden sarokban más és más a képi világ, így rengeteg fotós lehetőséget rejt magában. Megtalálható benne a romantikus, ámde ódon falú kastély belső, falra futtatott borostyánnal, mellette helyet kapott egy rozsdás vasháttér bőrfotellal és egy régi intarziákat idéző fabetétes sarok.

Ndustrial Studios

A stúdió a 11. kerületben van, a Galvani utcában, nagyon jól megközelíthető autóval és tömegközlekedéssel egyaránt. 5 különböző enteriőr található benne és bár mindegyik eltér egymástól mégis az ipari design mindegyik teremre jellemző. A termekben helyet kapott a rusztikus, modern barokk, skandináv és a kortárs modern stílus. 

Kutyabarát

Otthonos

Barátságos

XSITE

A terem egyik oldalán egyedi festésű nagy falfelület, a másik oldalon egy nagyon izgalmas, feketére festett téglafal található. Kismama fotózásra vagy kisebb családok fotózására ajánlom. 

ATRIUM

Ha kedveled a letisztult stílust, akkor ezt a termet ajánlom a fotózásodhoz. Semmi nincs, ami elvonná a figyelmet rólad a képen, mégis rengeteg kreatív ehetőséget rejt magában ez a tér. 

TIARA

Az egyik nagy kedvencem, ráadásul nemrég teljes átalakításon esett át. Bekerült egy dobogó, nagy ággyal a tetején, ahol igazán izgalmas képeket tudunk készíteni. Annyira változatos az elrendezése, hogy bármilyen fotózásra jó szívvel ajánlom. 

SKANDI

A legnagyobb terem 59 nm, konyhaszigettel. Egyszínű letisztult formák, üde, telítetlen színek jellemzik. Családi fotózásokra ajánom, a gyerkőcök mindig találnak valami izgalmas dolgot benne, ami leköti őket. 🙂

Neked melyik stúdió terme tetszett a legjobban? 🙂

Ha kedvet kaptál a stúdió fotózáshoz, kérj ajánlatot kismama fotózásra , családi fotózásra , babafotózásra vagy kutyafotózásra !