fbpx

rb foto

családi
fotózás

EGY FOTÓZÁS ÉLMÉNY A CSALÁDNAK

Minden családi otthon falának vagy fotóalbumnak elengedhetetlen dísze egy családi portré, amin az egész család szerepel a legkisebbtől a legnagyobbig.

családi fotózás

A családi fotózás előtt

Közösen átbeszéljük, hogy milyen hosszú fotózás lenne a családotokhoz vagy a mostani alkalomhoz a legjobban illő, hol szeretnétek fotózni: a családi fotózás történhet profi stúdióban, szabadtéren, egy általatok kiválasztott szíveteknek kedves helyszínen is, vagy akár a saját otthonotok kényelmében.

Segítek abban, hogy milyen ruhákkal készüljetek, lehet többféle is, hiszen minden csomagba belefér több átöltözés. Hozzátok el a gyerkőcök kedvenc játékát, takaróját vagy Nyunyókáját, hogy igazán felszabadultan tudjanak mosolyogni a képeken.

Elhozhatjátok a kiskutyátokat is, hiszen gazdiként tudom, hogy Ők is a család tagjai.

családi fotózás

családi fotózás közben

A fényképezés elején eltöltünk egy kis időt azzal, hogy megismerkedünk, no és persze, oldjuk a hangulatot. Nem kell majd semmit sem csinálnotok. Hagyni fogok mindent úgy alakulni, ahogy a legkényelmesebb Nektek: hogy merre bóklásszunk, mit játsszunk a gyerekekkel, éppen nekik mihez van kedvük.

Kedvelem az őszinte, vidám pillanatokat, ezért törekszem arra, hogy szigorú, beállított pózok helyett inkább spontán, vidám hangulatú képek szülessenek.

családi-fotózás_mobil_2

családi fotózás után

Az elkészült képeket igényes, jelszóval védett online galériában osztom meg veletek, ahol egyszerűen ki tudjátok választani a kedvenceiteket.

Igény esetén tudok segíteni előhívásban vagy fotókönyv készítésben is, hogy az elkészült képek ne csak számítógépen, hanem kézzelfogható formában is meglegyenek.

Családi fotózás csomagok

A csomagokat úgy állítottam össze, hogy a családok igényeit maximálisan figyelembe véve a lehető legtöbbet tudjam nyújtani, ezért az összes elkészült képet ajándékba adom.

Prémium csomag

családi fotózás

Alapcsomag

családi fotózás

Szabadtéri csomag

csaladi-fotozas

Ha tetszett a fotózás és ezt megosztod véleményként a facebook és google oldalamon,
akkor ajándékba adom neked az összes retusált képet előhívva is.

  • Extra retusált képek: 1500 Ft/db
  • 10+ Extra retusált kép:  1000 Ft/db
  • 20 x 20 méretű fotóalbum: 15.000 Ft
  • A fotózás igény szerinti meghosszabbítása esetén 20.000 Ft/óra

Visszajáró vendégeimnek 10% kedvezményt biztosítok a kismama és a családi fotózások csomagárából!