Kutyafotózás

Miért érdemes eljönni kutyafotózásra?

Gazdiként tudom, hogy soha nincs elég kép a kutyáról. Biztos vagyok benne, hogy a Te telefonod is tele van a kiskutyádról készült képekkel. De vajon hány olyan kép van ezek közül, amelyeken közösen szerepeltek, vagy az elkészített képekből hányat tettél ki a faladra, kereteztettél be?

én abban tudok neked segíteni…

…hogy olyan képek készüljenek rólad és a kutyádról, amely örök emlék lesz Neked és rájuk nézve garantáltan mosolyogva gondolj vissza a fotózásra! 

kutyafotózás
kutyafotózás
kutyafotózás

Milyen képek készülhetnek?

kutyafotózás

Portré képek

A statikus pózokban nagyon jól mutatnak a kutyusok, akár ülnek vagy fekszenek, trükkök nélkül is rengeteg lehetőséget találok a legszebb pillanatok megörökítésére. 

kutyafotózás

Gazdis képek

A kutya gazdi képek mindig különlegesek, mert megmutatják a köztetek lévő különleges kapcsolatot. Még a bátortalan gazdiknak is javaslom, hogy készítsünk ilyen képeket is, hiszen egy ilyen kép örök emlék, akár egy családi fotózás keretén belül.

kutyafotózás

Dinamikus

Bár az ilyen képeket nem egyszerű technikailag elcsípni, én mégis nagyon szeretem az ilyen jellegű fotókat, hiszen ilyenkor látszik az igazi személyiségük, a „rosszaság” a szemükben. Készülhetnek képek játék vagy sportolás közben, de ha van valamilyen különleges trükkje, azt is lencsevégre kaphatjuk.

— GYIK

Gyakran Ismételt Kérdések

A kutyafotózás nem összekeverendő a családi fotózással

Természetesen a kutyus képei mellett készülhetnek gazdis fotók is, ha gyerkőcöket is hoznátok, mint „kis gazdik” akkor kérjetek egyedi ajánlatot a családi fotózásra .

Meddig tart a fotózás?

Az általad kiválasztott csomagban megadott ideig tart a kutyafotózás, azonban mindig azt javaslom, hogy érkezzetek előbb, hogy a kutya el tudja végezni a dolgát, körbe tudjon szimatolni és mindketten megszokjátok a helyszínt.

Egy-egy hosszabb helybenmaradás után mindig kioldjuk játékkal a kutyust, beiktatunk szüneteket, ennyivel hosszabbodhat a fotózás ideje.

Hány kutyával lehet részt venni egyszerre a kutyafotózáson?

Nem probléma, ha nagyobb falkád van, bátran hozd el Őket. Azonban kérlek egyeztessünk előre, ha 3 kutyánál többel érkeznél!

Kölyökkutyát is lehet hozni kutyafotózásra?

Természetesen, sőt! Tapasztalatból mondom, hogy ez az az időszak, ami annyira gyorsan elröppen, hogy az ember szinte észre sem veszi. Egy kölyökkutyáról készült kép mindig eszedbe fogja juttatni azt a kis kajla, puha szőrgombócot, amilyen akkor volt, amikor először hazavitted.

Mit hozzak magammal?

Jutalomfalatot vagy játékot, attól függ, hogy mivel tudod jobban motiválni a kutyust. Ha bizonytalan vagy, szólj és szívesen segítek!

Milyen helyszínen történik a kutyafotózás?

A szabadtéri kutyafotózáshoz a helyszíneket a kutyusok biztosága érdekében mindig nagy gondossággal választom ki, a Gazdival egyeztetve, hogy mindketten felszabadultak lehessetek a fotózás alatt. Olyan környezetet igyekszem választani, ahol a kutya jól érzi magát, lehet ez egy mező, egy kedvenc park, vagy az otthoni kert.  

Szükséges valamilyen előképzettség a kutyafotózáshoz?

Nincs szükség semmilyen előképzettségre, de nem árt, ha alapengedelmességi feladatokat ismer, mint pl ül, fekszik és marad. De ha van valamilyen szuper cuki trükkje, amit szívesen megcsinál magasabb ingerkörnyezetben, azt is örömmel lencsevégre kapom.

Miért válassz engem?

Én magam is gyakorlott gazdi vagyok, boldog tulajdonosa egy érzékeny lelkű, munkavonalas border collie-nak. Rendszeresen járunk kutyás sport foglalkozásra, oktatásra és kirándulni. Nagyon szeretem a kutyákat, ezt érzik is rajtam, ezért nagyon könnyen tudok velük dolgozni.

Gazdiként átéltem már a kutyázás minden örömét és bánatát, ezért jól megértem a Gazdikat, átérzem az ő örömüket és a félelmeiket egyaránt.

A kutyázásban szerzett tapasztalatommal tudlak Téged abban segíteni, hogy együtt kihozhassuk a kiskutyádból a maximumot! 

Kutyafotózás csomagajánlatok

  • A fotózáson készült összes kép alapkorrekcióval kérhető: 50.000 Ft
    (a mennyiség csomagtól, fotózástól függ)
  • Retusált képek a csomagon felül: 3 000 Ft/db
  • 20 x 20 méretű fotóalbum: 15 000 Ft
  • Speciális retus igények teljesítése: egyedi árajánlat alapján

Visszajáró vendégeimnek 10% kedvezményt biztosítok!