A kreatív kismama fotózásnak egy titka van: az őszintén átélt öröm, ami sokszor megismételhetetlen…

Neked is felkeltette figyelmed a lehetőség, miszerint megörökítheő a várandósság legszebb pillanatai a kreatív kismama fotózással? A legtöbb kismama így van ezzel. Van, akinek sikerül is, és évek múlva is szívesen veszi elő a fotókat, mások azonban kevésbé szerencsések. A titok, hogy nem a telefonotokkal, házi módszerekkel kell próbálkozni, hanem profira bízni a dolgot.

kreatív kismama fotózás
kismama fotózás

A kreatív kismama fotózás titkai

Előfordulhat, hogy még sohasem készítettek fotósorozatot rólad, a kreatív kismama fotózás lesz az első ilyen élményed. 🙂

Hidd el a növekvő poci, a domborodó testalkat szépsége megörökítése közben mégjobban átéled a babavárás örömteli pillanatait. Mosolyt csal az arcokra, ha közben belegondolsz az élménybe, hogy micsoda örömöt fog ez jelenteni gyermekednek, később pedig felnőtt korában, ha megmutatod, előveszed ezeket a kismama fotózáson készült fényképeket.

Ha lenne benned kis félelem, nem kell egyedül jönnöd, hozd el a Párodat, ugyanis azok a képek mindig különlegesek, ahol együtt szerepeltek a képeken. Ha Apuka nem szeretne annyit szerepelni, akkor megoldható, hogy csak a fotózás végén csatlakozzon néhány képre, de én mindenképpen javaslom, hogy készítsünk közös képeket is!

Örökítsük meg pocakodat

Ezek a pillanatok sosem térnek vissza, így mindenképpen érdemes őket fényképezni.

A kismama fotózás alkalmával szívesen készítek több sorozatot, különböző öltözetekben, hogy a legváltozatosabb képanyagot kreálhassuk. Szívesen fényképezek népszerű napfény stúdiókban, akár szívesen megyek kültérre is, vagy más helyszínre.

kismama fotózás

A kreatív kismama fotózás legjobb módszere

A természetes és őszinte fényképeken kívül kismama fotózás alkalmával lehetőség van fénytechnikai trükkökre, játszhatunk a fényekkel, így a legizgalmasabb hangulatú, különleges képeket készíthetünk.

Minden várandósság más egy picit különlegesebb, így minden pocak is. A kis „pocók” jobban mutatnak alulról, mert kerekebbeknek tűnnek. A nagyobb pocakokat pedig felülről érdemesebb fotózni, mivel így a bőrhibák nem látszódnak annyira.

Kedves kép születhet abból, ha a kismama pocakját az apa is átöleli, akár szivecskét formálva. Szintén ügyes ötlet, ha a legújabb ultrahang-felvételt odatesszük  pocak mellé, vagy a pocakra. Érdemes teljes alakos kismama fotót készíteni. Szintén felejthetetlen, ha a testvérekkel együtt készítünk fotót.

VÁRANDÓS SOROZAT: KREATÍV KISMAMA FOTÓK

Egyre kedveltebb és népszerűbb, hogy az áldott állapotot minél hamarabb elkezdjük fotózni és egy adott kiválasztott pózban minden hónapban készítünk egy-egy újabb képet, melyek végül a Baba születésével összeállnak egy teljes sorozattá és egyetlen montázs képben mutatják meg ezt a különleges időszakot.

kreatív kismama fotózás