Esküvői DJ vagy zenekar?

Setler Alex vendégblogbejegyzése.

Egy lagzi mit sem ér zene nélkül, de arról, hogy zenekar vagy esküvői DJ húzza a talpalávalót, már megoszlanak a vélemények. Pedig a választás nem nehéz, és rengeteg terhet levesz az ifjú pár válláról.

Ha nincs olyan együttes, akit mindenképpen meg akarunk hívni, az esküvői DJ a legjobb választás, hiszen minden zenei stílus kedvelőjének ízlését ki tudja szolgálni, egy vendég sem fog fintorogni! Ahhoz, hogy a lagzi jól sikerüljön, érdemes a legfontosabb meghívottak kedvenc előadóit vagy dalait kideríteni, hiszen az ifjú pár ilyenkor nekik is szeretne kedveskedni és ki ne örülne annak, ha ilyen személyes meglepetésben részesülne?

eskuvo-dj-modern

Az esküvői DJ előnyei

Bár egy zenekar is jó választás, gyakran kész műsorral érkeznek, vagy a meglévő repertoárjukból választanak dalokat. Mivel egy lakodalmon gyakran a vendégek is „kérnek egy-egy számot”, gondot okozhat, ha épp azt a dalt nem tudják eljátszani. Ez leginkább akkor fordulhat elő, ha olyan nótát szeretne valaki hallani, ami nem tartozik a tipikus lakodalmas dalok közé. Az esküvői DJ ezzel szemben rugalmas, egyaránt játszhat hazai és külföldi előadók dalai közül, ráadásul az eredeti hangzással, amibe a legfinnyásabb meghívott sem tud belekötni, szemben a meghívott zenekar előadásmódjával.

Ajándék is lehet az esküvői DJ munkájából

Manapság megszokott dolog, hogy az ifjú házasok köszönő ajándékot adnak a vendégeknek. A különféle gasztronómiai meglepetések jópofák, de nem túl tartósak, a funkció nélküli apróságok viszont csak porfogó szerepet kapnak egy időre. Ha viszont a lakodalom bulijának zenei anyagából készült válogatás kerül a csomagba, annak mindenki örülni fog, hiszen egy remek este emlékét idézik fel a dalok! Ha pedig a menyasszony áldott állapotban lép az oltár elé, érdemes egy kismama fotózáson készült, csodás babaváró fotót is a belső borítóra tenni!